Tutireceptek.hu fejléc

Bólé vegyes gyümölcsökből recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
20 dkg meggybefőtt,
20 dkg őszibarackbefőtt,
15 dkg eper,
15 dkg ribizli,
1 dl konyak,
1 dl Maraschino likőr,
7 dl száraz fehérbor,
7 dl száraz pezsgő

Elkészítés:
A befőtteket bóléstálban összekeverjük, hozzáadjuk a ribizlit és az epret. Ráöntjük a konyakot, a likőrt és a bort, majd egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Fogyasztás előtt felöntjük a lehűtött pezsgővel.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes saláta » Japán vegyestál » Vegyessaláta köményesen » Téli vegyes saláta
» Indiai vegyes saláta » Vegyeske » Gyömbéres vegyes saláta » Vegyespikáns lekvár
» Vegyes hal bormártással » Vegyes erdei gombasaláta » Sült vegyes zöldségköret » Vegyes sajtleves
» Vegyes vágott savanyúság » Vegyes gyümölcskrémleves » Szilvás vegyes saláta » Vegyes gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.