Tutireceptek.hu fejléc

Bolgár uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 dl joghurt
1 nagyobb kígyóuborka
4-5 gerezd fokhagyma
kevés kapor, só
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
Az uborkát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésben összenyomjuk, a kaprot apróra vágjuk. Mindent beleteszünk egy levesestálba, hozzáadjuk a joghurtot és annyi hideg vízzel öntjük fel, hogy se túl sűrű, se túl híg ne legyen. Hozzáadunk egy evőkanál olajat, és összekeverjük.
Egy-két órára betesszük a hűtőbe, s hidegen fogyasztjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár muszaka » Bolgársaláta » Bolgár szendvics » Bolgár lecsós csirkemell
» Bolgár rizseshús » Hideg uborkaleves » Joghurtos uborkaleves » Tejes uborkaleves
» Hideg kapros uborkaleves » Uborkaleves főzés nélkül » Egyszerű uborkaleves » Uborkaleves
» Bolgár zöldbabos csirke » Kapros uborkaleves » Bolgár ünnepi leves » Túrós uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.