Tutireceptek.hu fejléc

Bolognai rakott karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő

Elkészítés:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.

Tanácsok:
Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.

Elkészítési idő: 65 perc

A receptet beküldte: bar_byka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott linzer » Szegényes rakott karfiol » Hússal rakott lencse » Sajtos-gombás rakott hús
» Csőben sült karfiol » Zöldbabos rakott krumpli » Rakott pacal camembert-rel » Gombás rakott csikemell
» Rakott velő » Rakott burgonya másképp » Rakott burgonya gazdagon » Sajtos karfiolpogácsa
» Rakott burgonyapüré » Rakott csirketál » Holland rakott tojás » Túrós rakott alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.