Tutireceptek.hu fejléc

Borhab torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1db 6 tojásos piskóta
Töltelék:
0,5 L félédes, vagy édes bor
6 ek cukor (ha valakinek nem elég édes lehet több is)
Pár darab fahéj, szegfűszeg
1 cs Zselatin (10 gros a nagy)
1 cs vanília puding
0,5 dl Hullala
DÍszítéshez: 2dl Hullala , 1 cs. Babapikóta, 1 fürt szőlő

Elkészítés:
A piskótát két felé vágod és az alufóliával kibélelt tortaformába az egyik felét belerakod. Erre jön a következő töltelék:
A borból, cukorból, fűszereből forraltbort készítesz. HA langyos hozzákevereda pudingpot és sűrűre főzöd. Amíg forró jöhet a zselatin. Nem kell feloldani,úgy ahogy van mehet bele, majd simára kevered. HA kézmeleg jöhet bele a felvert tejszín.
Ezta kutyulmányt ráöntöd a pikótalapra , tetejére pedig rákerül a másik fele. 1 éjszakát pihen a hűtőbe. Már csak a díszítés van hátra.
Erre ötletett talásza naplómban! Virágok között 1-2 torta is van, és gyarapítani is fogom :D

Tanácsok:
HA megsütötted várom a beszámolót privátba, hogy ízletta családnak ! :D

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kátya99


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejföltorta egyszerű » MÁRVÁNYTORTA SZEDERREL » Csokitorta 2 » Sztracsatellás túrótorta
» Betakart almatorta » Meggyes-mákos sajttorta » Cseresznyés joghurttorta » Sárgarépa torta
» Tejfölös finom torta » Citromos ribizlitorta » Almatorta citromkrémmel » Kávé torta
» Epertorta 1 » Barackos charlotte torta » Kakaós-barackhabos torta » Express almatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.