Tutireceptek.hu fejléc

Borókás, erdei gombás pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-tejszínes szendvics » Feketeerdei Meggytorta » Gombás csirkemájragu » Rókagombás csirkemell
» Gombás masni » Spenótos-gombás tészta » Gombás-cukkinis rizottó » Majonézes gombasaláta.
» Narancsos, gombás kacsa » Gombás csülök » Gombás bejgli » Gombás-cukkinis omlett
» Gombás-rizs » Gombás ponty » Svéd gombasaláta » Gombás kaszinótojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.