Tutireceptek.hu fejléc

Boros kacsasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
» 1 pecsenyekacsa
» 15 dkg vaj
» 5 dl húsleves
» 3 dl fehérbor
» 1 mk. fehér bors
» 1 ek. só

Elkészítés:
A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított húslevest. Sütőbe tesszük, és közepes fokozaton készre sütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
A húst szeletekre vágva, a levével meglocsolva, és burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Almáspite2oo2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fehérboros póréhagymaleves » Vörösboros máj » Vörösboros csirke » Fehérboros csülöksült
» Ketchupos-fehérboros hús » Vörösboros hagymás tojás » Boros házinyúl » Fehérboros csirke
» Boros kelt rétes » Mecseki boros csülök » Fehérboros rostélyos » Vörösboros körte
» Boros szilva » Húspogácsa boros lében » Vörösboros pontyfilé » Bécsi kacsasült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.