Tutireceptek.hu fejléc

Boros szilva recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg aszaltszilva
1 dl vörösbor
citromlé
reszelt citromhéj
cukor
egész fahéj

Elkészítés:
Az aszaltszilvát megmosom, az egész fahéjjal együtt 15 percig főzöm a borban és annyi vízben, amennyi éppen ellepi.
Ízlés szerint cukorral, citromlével,reszelt citromhéjjal ízesítem.

A főzőlében hagyom kihűlni.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros házinyúl » Szilvás desszert » Szalonnás aszalt szilva » Boros, kapros lazac
» Szilvás tekert hús » Vörösboros zselé » Szilvás csók » Vörösboros libamell
» Szilvalekváros kalács » Szilvás süti » Vörösboros csülökgulyás » Meggy és szilva eltevése
» Vörösboros gombapörkölt » Szilvás pite » Vörösboros puncs 2 » Vörösboros sonkakocsonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.