Tutireceptek.hu fejléc

Borsó pöri recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 kisebb vöröshagyma
borsó (fagyasztott vagy friss mindegy,sőt konzerves is lehet)
olaj
pirospaprika
liszt vagy étkezési keményítő
pici cukor

olaj

Elkészítés:
Elkészítjük a pörkölt alapot.
Amikor ez kész hozzáadjuk a borsót és átforgatjuk.Lefedve puhára főzzük,vizet nem kell hozzá adni. Picit megsózzuk és egy kiskanál cukorral meghintjük.
3-4 dl vízben az étkezési keményitőt vagy a lisztet simára keverjük és ha a borsó megpuhult hozzadjuk.
Ha sűűs lenne még adhatunk hozzá vizet.
Összeforraljuk és kész.

Tanácsok:
Nagyon finom és gyorsan elkészíthető étel. Mi tésztával vagy rizzsel szoktuk de ez ízlés dolga.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsó pörkölt 2 » Zöldborsó leves » Csirkemájas zöldborsós hús » Borsos sajtos csirkemell
» Zöldborsós csirkemáj » Aranygaluska borsodóval » Sárgaborsó-főzelék » Hó végi borsófasírt
» Zöldborsós csirkemell » Sárgaborsóleves » Zöldborsófőzelék extra » Zöldborsós nokedli
» Zöldborsóleves » Zöldborsós pulykatokány » Ízes zöldborsó » Majonézes csicseriborsó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.