Tutireceptek.hu fejléc

Borsos burgonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1 dl tejföl,
olaj,
liszt,
babérlevél,
őrölt bors,
ecet,víz,só

Elkészítés:
A burgonyát karikára szeletelem.
Sós vízben félpuhára főzöm.
Ekkor világos rántással besűrítem.
A fűszereket hozzáadva lassan puhára főzöm.
Ecettel savanyítom,és hozzákeverem a tejfölt.
Sült hússal tálalom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsos tokány marhahússal » Borsós karaj » Zöldborsós sertésragu » Zöldborsós szűzpecsenye
» Hagymás-borsos tokány » Zöldborsós-mandulás rizs » Juhtúrós-borsós hús » Borsós laskagomba pörkölt
» Spanyol burgonyafőzelék » Tarhonyás borsós csirkemáj » Csicseriborsós saksuka » Borsos sajtos csirkemell
» Ketchup-os zöldborsos husi » Sajtos-borsós lepény » Zöldborsós spagetti » Csicseriborsós krumpliragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.