| Borsós egytál receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 kg zöldborsó 1 konzerv kukorica 30 dkg zöldbab 2 paradicsom 1 leveskocka 1 fej vöröshagyma olaj só bors Elkészítés: A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |