Tutireceptek.hu fejléc

Borsos gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1.5kg. sampinyon gomba, 30dkg. zöldborso, 1közepes zöld és pirospaprika, olaj, so, bors 1dl paradicsomlé

Elkészítés:
Vékony csikokra vagom fel a paprikakat és a gombat!A paprikat kevés olajon megparoljuk,s hozzaadjuk a gombat!sozzuk,borsozzuk!Ha a gomba kész hozzaadjuk a borsot(konzerv legyen),s öntsük ra a paradicsomlevet! Fözzük még néhany percet! És kész!JÓ ÉTVAGYAT!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Eme24

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Börzsönyi gombás máj » Zöldborsós rizses csirke » Fűszeres rakott gomba » Gombás rakott csirke
» Gombaragu burgonyaágyon » Gombás pulykamell » Gombás tekercs » Zöldborsós köles
» Sonkás-gombás batyu » Gombás rakott csirkemell » Galyasági gomba tejfölösen » Laskagomba leves
» Gombás aprólékleves » Gombás csirkecomb » Sült gomba tojással » Gombás-rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.