Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsós raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20dkg zöldborsó
10dkg sárgarépa
1 szál póréhagyma
30dkg sertéscomb
3ek olaj
1dkg liszt
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1ek vágott petrezselyem

Elkészítés:
A kockára vágott húst olajon fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk és kevés víz hozzáadásával, pároljuk puhára. Amikor már majdnem puha a hús, megszórjuk, a lisztel, elkeverjük, kicsit pirítjuk, majd a fűszerpaprikát is belekeverjük, és kb. egy liter vizet, öntünk hozzá. Majd bele tesszük a répát, tíz perc múlva a borsót és a karikára vágott pórét. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel is beszórjuk. Csipetkét főzünk bele.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriborsós saksuka » Tárkonyos raguleves 2. » Tárkonyos pulykaraguleves » Sárgaborsós szendvicskrém
» Színes borsos báránysült » Alföldi pulykaraguleves » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zőldborsós párizsiszelet
» Borsós máj wokban » Zoldborsos gombaporkolt » Baconos zöldborsós tészta » Savanyú pulykaraguleves
» Zöldborsós-mandulás rizs » Borsós egytál » Borsos csirkecomb » Mexikói raguleves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.