Tutireceptek.hu fejléc

Borsós raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20dkg zöldborsó
10dkg sárgarépa
1 szál póréhagyma
30dkg sertéscomb
3ek olaj
1dkg liszt
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1ek vágott petrezselyem

Elkészítés:
A kockára vágott húst olajon fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk és kevés víz hozzáadásával, pároljuk puhára. Amikor már majdnem puha a hús, megszórjuk, a lisztel, elkeverjük, kicsit pirítjuk, majd a fűszerpaprikát is belekeverjük, és kb. egy liter vizet, öntünk hozzá. Majd bele tesszük a répát, tíz perc múlva a borsót és a karikára vágott pórét. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel is beszórjuk. Csipetkét főzünk bele.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zőldborsós párizsiszelet » Borsos csirke sütőben » Telkibányai raguleves » Zöldborsos makaróni
» Erdélyi raguleves » Lestyános csirkeraguleves. » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós csirkemell
» Zöldborsós pulykaraguleves » Tárkonyos pulykaraguleves » Savanyú uborkás raguleves » Tavaszi raguleves
» Zöldborsós vadkacsaragu » Tárkonyos raguleves 2. » Mexikói raguleves » Cukorborsós metélt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.