| Borsos steak vörösbormártásban receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet marhasteak só, frissen őrölt bors 1,5 dl vörösbor 1 ek mustár 3 dl marhahúsleves alap 2 evőkanál paradicsompüré 1 evőkanál kakukkfű 5 dkg vaj 1 dl tejszín 1 evőkanál liszt Elkészítés: A steakeket sózd, borsozd, majd nagy lángon süsd pirosra mindkét oldalát 4-5 perc alatt (vagy amennyire szereted). Keverd össze a bort, a levest, a mustárt és a paradicsompürét, ízesítsd kakukkfűvel és forrald fel. Add hozzá lassan a vajat és a tejszínt, főzd 5 percet. A lisztet keverd el egy kevés lével, majd öntsd a szószhoz, és forrald össze, hogy besűrűsödjön. Grillezett édes zöldségekkel (paprika, zsenge borsó, brokkoli, vízigesztenye) tálald A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |