Tutireceptek.hu fejléc

Borzas sajtos pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája,

25 dkg margarin

Krém:
1/2 l tej
2 tojás,

8 dkg liszt,
8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát
szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent
összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A
krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos- tejszínes spagetti » Burgonyás sajtos fasírt » Edit sajtos perece » Edina sajtos pogácsája
» Apró sajtos pogácsa » Sajtos batyu » Csípős húspogácsa » Borzas pogácsa
» Apró pogácsa » Sajtos-sonkás rakott kifli » Krémsajtos eperparfé » Köményes sajtos rudacskák
» Sajtos-sonkás macskafej » Almás-sajtos burgonya » Ropogós sajtos lapok » Borzas sajtos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.