Tutireceptek.hu fejléc

Búbos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
20 dkg sertés apróhús
liszt
fokhagyma
pirospaprika

bors
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A combból vágott szeleteket kiverjük sózzuk borsozzuk,lisztbe forgatjuk majd hirtelen elősütjük.Az apró húst daráljuk , sózzuk,borsozzuk pirospaprikát keverünk bele.A tölteléket az elősütött húsra kenjük majd sütőben pirosra sütjük.tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal.

Körete:tört burgonya


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor savanyú pecsenye » Kiadós pecsenye » Cigánypecsenye másképp » Galyasági töltött pecsenye
» Burgonyás pecsenyekrém » Borivók Pecsenyéje » Búbos pulykamell » Hagymás aprópecsenye
» Tolnai sváb pecsenye » Falusi pecsenye » Apa-féle vasi pecsenye » Csárdapecsenye
» Mézes libapecsenye » Borjúpecsenye tökraguval » Erdélyi aprópecsenye » Búbos hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.