Tutireceptek.hu fejléc

Búbos pulykapecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet pulykamell, 1 kis doboz libamájkrém, 15 dkg csiperkegomba, 1 fej hagyma, 1 dl tejföl, 5 dkg füstölt sajt, olaj, só, bors.

Elkészítés:
Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet. Leöntjük tejföllel, meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig sütjük. Burgonyapüré illik hozzá


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Búbos rakott hús » Búbos pulykamell » Búbos hús » Tina féle búboska
» Búbos szelet » Elzászi pulykapecsenye » Gombás búbos karaj » Búbos pusszedli
» Búbos pecsenye » Búboshús » Birkahúsos kukoricakása » Zsiványpecsenye nyárson
» Krémsajtos csirkemell » Irén kedvence » Édes-savanyú csirkemáj » Csirkemájas rizotto


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.