Tutireceptek.hu fejléc

Búboshús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertésborda
5 dkg vaj
5 dkg reszelt sajt


Töltelék:
2 db zsemle
2 db tojás
só bors
1 cs.petrezselyemzöld apróra vágva

Elkészítés:
A jól kivert hússzeleteket sózzuk,a zsiradékon mindkét oldalukat kisütjük.Tepsibe egymás mellé rakjuk.Elkészítjük a tölteléket.Mindegyikre egy egy halom tölteléket teszünk,meghintjük kevés reszelt sajttal és és meglocsoljuk a pecsenyelével.Sütőben addig sütjük míg a töltelék átsül és a teteje szép piros lesz.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkeszárnyak » Sonkás-fűszeres csirkemell » Csirkemell fetasajttal töltve » Flekken fokhagymás öntettel
» Kólás csirke » Göngyölt pulykamell » Karajcsíkok fügés raguval » Mediterrán csirkemell
» Napsugár csirkemell » Bécsi bélszín » Gyömbéres-zöldborsós csirke » Csirke Dubary módra
» Tejszínes mustáros hús » Narancsos pulyka » Csirkemell töltve » Húskockák fűszeres túróval


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.