Tutireceptek.hu fejléc

Bükki kaszás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg dagadó
10 dkg szalonna
1 pár debreceni
1 fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
1 paprika és 1 paradicsom
2 dl fehérbor
só, bors, majoránna

Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát felolvasztom, majd hozzáadom a hagymákat, aztán a csíkokra vágott húst, mikor kifehéredett, hozzáadom a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt paradicsomot(érdemes a héját leszedni) és paprikát, és a fűszereket.Ezután felöntöm kis húslével (vagy sima vízzel, de akkor vegeta kell bele) és a borral(nekem most csak félédes volt itthon, de úgy is jó), aztán megpárolom.
Köret:petrezselymes vagy sült krumpli, vagy rizs


A receptet beküldte: ors1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaszi pecsenye » Boros libapecsenye » Cigánypecsenye másképp » Erdélyi aprópecsenye
» Kondorosi pecsenye » Tolnai sváb pecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Kímélő vasi pecsenye
» Kurucpecsenye » Bajor labdapecsenye » Pöttyös pecsenye » Kuruc pecsenye
» Zöldborsós szűzpecsenye » Mustáros töltött pecsenye » Görög aprópecsenye » Apa-féle vasi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.