Tutireceptek.hu fejléc

Bundás palacsinta gombával töltve recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
18 db sós palacsinta
60 dkg csiperke gomba
10 dkg vaj
10 dkg liszt
5 dl tejföl
2 csokor petrezselyemzöld
1 citrom
őrölt fehér bors

A bundázáshoz:
20 dkg liszt
5 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
3,5 dl olaj

Elkészítés:
A megtisztított,felszeletelt gombát vajon megpároljuk,sózzuk,borsozzuk,vágott petrezselyemzölddel megszórjuk,és 3-5 percig pirítjuk,majd meghintjük liszttel.Lepirítjuk,és hozzákeverjük a tejfölt.Ezzel a keverékkel megtöltjük a palacsintákat,feltekerjük,panírozzuk,és forró olajban aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Nagyon finom tartármártással,de ki hogy szereti.Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 682 kcal

A receptet beküldte: Zsé19


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Japán palacsinta » Fahéjas almapalacsinta » Bananos palacsinta » Epres-krémes palacsinta
» Bundás sült banán » Csirkemell banánnal töltve » Sonkával rakott palacsinta » Őszibarackos palacsinta
» Igazi amerikai palacsinta » Bécsi túrós palacsinta » Bolognai palacsinta » Almás joghurtos palacsinta
» Hortobágyi palacsintám » Palacsinta Ági módra » Bundáskenyér sütőben » Sprotnis palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.