Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók

alma (de lehet bármilyen gyümölcs, pl. banán, lecsepegtetett barackbefőtt, stb.)
6 ek. liszt
2 dl tej
1 kk. fahéj
4 ek. cukor
1 cs. van. cukor
2 tojás

Elkészítés:
Elkészítés

1.Az alma magházát eltávolítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztaszerű tésztát készítünk, az almaszeleteket egyenként megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.
2.Papírtörlőre szedjük, a tetejüket vagy porcukorral megszórjuk, vagy egyik felüket csokival bevonjuk, és kókuszreszelékkel megszórjuk


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott ananászkarikák » Bundázott sült hagyma » Bundázott karalábé » Bundázott csirkefalatok
» Hamis csokoládékenyér » Édesanyám meggyes pitéje » Citromos epertekercs » Csokis meglepetés muffin
» Linzer ZsuPsy módra » Meggyes túrófelfújt » Boros gyümölcskompót » Mártos mézes kokusszal
» Müzlikorong » Habos-almás süti » Fahejas almamorzsa » Házi csokoládé 1.



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.