Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott camambert áfonyával recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg camembert sajt,
12 dkg zsemlemorzsa,
8 dkg búzaliszt,
olaj,
áfonya lekvár,
2 db tojás.

Elkészítés:
A lisztből és a felvert tojásból sűrű masszát készítünk, belemártjuk a sajtot, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
A bundázást megismételjük, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt.
Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Az áfonyalekvárt kis üvegtálkában kínáljuk hozzá.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyával töltött alma » Bundázott karalábé » Bundázott ananászkarikák » Bundázott alma
» Bundázott csirkefalatok » Camambertes palacsinta » Köles áfonyával, banánnal » Bundázott sült hagyma
» Hamis kacsazsír » Sajtfasírt » Narancs otletek » Csípős sajtfasírt
» Ajvar pirítóssal » Túrós burgonyaszelet » Görög gomba » Gombás rizottó (Nők lapja)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.