Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott camembert almával és zsemlével recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 Tihany camembert sajt
3 tojás
4 zsemle
5 dkg dióbél
2 alma
5 dkg zsemlemorzsa
5 dkg liszt
olaj a kisütéshez
csipetnyi só

Elkészítés:
A korong alakú camembert sajtot három egyenlő karikákra vágd, a lapokat szórd meg durvára vágott dióbéllel, és helyezd rá a kicsumázott almakarikákat. Majd ismét sajt, dió, alma és végül sajt kerül a tetejére. Forgasd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, süsd ki olajban, tedd zsemleszeletekre, és tálald forrón. Tálalhatod önálló ételként, de akár főzelékek feltétjeként is.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykacomb sültalmával » Sonkás camembert saláta » Grillezett camembert » Burgonyasaláta almával
» Camembert leves » Bundázott csirkefalatok » Fácán gesztenyés almával » Almával töltött camembert
» Tepsis palacsinta almával » Camembert sajtkrém » Csirkemáj almával » Pácolt camembert
» Céklasaláta almával » Almával töltött fácán » Kacsamell sajttal, almával » Camembert krém piritósra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.