Tutireceptek.hu fejléc

Burgonya juhtúróval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
25 dkg juhtúró,
5 dkg vaj,
3 dl tejföl,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
fél csomag kapor,
fűszerpaprika,
só.

Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát héjában, hámozd meg, majd vágd karikákra.
Vajazz ki egy tepsit, és hintsd meg átszitált zsemlemorzsával, majd rakosgasd bele a burgonyát. Locsold meg olvasztott vajjal, kanalazd rá a juhtúrót, és öntsd rá a tejfölt.
Szórd meg egy kevés fűszerpaprikával és az apróra vágott kaporral.
Tedd középmeleg sütőbe, és süsd, amíg szépen meg nem pirul.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói édesburgonyából » Sonkás burgonyakrokett » Sajtos tepsis burgonya » Burgonyás tojás
» Tepsis-húsos burgonya » Francia burgonya másképp » Zelleres burgonyapüré » Burgonyás pogácsám
» Tejfölben sült burgonya » Burgonyapogácsa » Káposztás burgonya » Burgonya tekercs
» Burgonyás cukkinis ropogós » Fokhagymas-sajtos burgonya » Rakottburgonya » Újburgonyaleves virslivel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.