Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db közepes nagyságú héjában fõtt burgonya, 5 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 csokor snidling (vagy zöldhagyma szára), 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, törött bors.

Elkészítés:
A fõtt, meghámozott burgonyát még melegen megreszeljük. A margarint a tejföllel és a fûszerekkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyát és a nagyon finomra vágott zöldfûszert.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos pástétom (10 adag) » Paradicsomos tejfölszendvics » Lecsós szendvics » Party-falat
» Gazdag keno » Burgonyapürés szendvics » Vaníliás-szilvás szendvics » Gombás sárgaborsóleves
» Káposztával töltött zsemle » Tojásos kenőmájas » Krémsajt, II. » Tojás krém
» Burgonyamajonéz » Szalonnás-juhtúrós szendvics » Töpörtyűkrémes szendvics » Tojáskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.