Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás gombás tekercs recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
7 nagyobb méretű burgonya
2 evőkanál kukoricakeményítő
2 g só

Tekercs tölteléke:

10 fej gomba
1 hagyma
1 sárgarépra
35 ml olaj

bors

Elkészítés:
A burgonyát hámozd meg és sós vízben főzd meg, majd hagyd kicsit hűlni. Pépesítsd a burgonyát és add hozzá a keményítőt, a főzőlevéből önts hozzá annyit, hogy krémes legyen.

A gombát szeleteld fel és pirítsd meg az olajban, az apróra vágott hagymát és a reszelt répát is add hozzá, fűszerezd.
Az asztalra tégy egy darab fóliát és simítsd rá a burgonyapürét. Kend el rajta a tölteléket. A fólia segítségével tekerd fel.Tégy egy tepsibe papírt és tedd bele a tekercset. 190 fokos sütőben 30-40 perc alatt süsd meg. Mikor kihűlt, szeleteld fel.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás marhahús finoman » Puncsos piskótatekercs » Tejszínes-gombás szósz » Tavaszi burgonyasaláta
» Pizzatekercs Nelli módra » Gombás csirke 2 » Párizsi burgonyasaláta » Gombás marhahúsos tészta
» Burgonyás rántotta » Cherrys, gombás homár » Kukoricás-gombás marharagu » Rumos-diós piskótatekercs
» Gombás húsgombóc » Gombás burgonya » Gombás máj » Gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.