Tutireceptek.hu fejléc

Calzone (Limaratol) recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 tk so
3 dl viz
4-5 ek olaj
1 tk cukor
2 dkg eleszto

Elkészítés:
Tesztat dagasztok(en gepben),hagyom duplajara kelni.Ezutan 10 dkg-as darabokra vagom,egyenkent kos alakura nyujtom.Kozepebe megy a toltelek,majd a szeleket rahajtogatom(felkor alaku lesz).
Sutpapiros tepsire teszem es hagyom meg kelni 15-20 percet.Lekenem tojassal es 200 fokon 20 percig sutom.
Toltelek:
Aprora vagott hagymat piritok,ha van teszek ra bacont,vagy kolbaszt,ha nem akkor csak daralthust,egyutt piritom kicsit.Lehet gombat is tenni.Sozom,borsozom,oreganot is szoktam,de lehet bazsalikomot is.Puhara parolom,ha kell ontok keves vizet,ne legyen szaraz a husi.Kockara vagott paprikat es kukoricat teszek meg a vege fele.(nem muszaj),petrezselyemzoldet.Amikor kicsit hul hozzateszek reszelt sajtot.
El lehet kesziteni bolognai alappal is,vagy csak zoldsegesen,kinek mi izlik.Nalunk a husos a kedvenc.
Aki szereti csiposen lehet tenni eros pistat,pirosarany stb.

Tanácsok:
Talalaskor lehet tejfollel,ketchuppal kinalni.

En sima pizzatesztanak is mindig ezt a receptet hasznalom.

Kep rola:
http://s208.photobucket.com/albums/bb80/Edo-bedo/Etelek/?action=view¤t=Calzonemegvagva.jpg


A receptet beküldte: feher tulipan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Calzone » Juhtúrós calzone » Töltött pizza (calzone) » Calzonetti
» Pizza calzone » Diós Pillangó/ Limaratol » Kelt pizzatészta » Natúr pizza
» Fitnesz pizza » Pizza (vegan) » Zöldséges pizzakosárka » Pizza alap
» Vékony, ropogós pizza » Az én egyszerű pizzám! » Olajban sült pizzapárnák » Tejfölös-szalonnás pizza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.