| Capuccinós finomság receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás 6 evőkanál cukor 1 dl olaj 6 evőkanál liszt 1 tasak sütőpor 1 tasak vaníliás cukor 2 evőkanál kakaó A krémhez: 25 dkg margarin 25 dkg porcukor 5 dl tej 2 csomag tejszínízű pudingpor 2-2 evőkanál kávé és capuccino-por A tetejére: fehér csokoládé Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Az 5 dl tejben megfőzzük a pudingport, mikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe a kávét, a másik felébe pedig a capuccino-port keverjük. Előszőr a kapuccinos krémet kenjük a piskóta tetejére, majd a kávés krémet kenjük rá a capuccinós krémre. Fehér csokoládéval vonjuk be a sütemény tetejét. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: stechner Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |