Tutireceptek.hu fejléc

Céklás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej káposzta
kb. fele mennyiségű cékla
1 fej hagyma
ecet, olaj
babérlevél, só, köménymag, cukor

Elkészítés:
A szálasra vágott hagymát a köménymaggal olajon megdinszteljük. Rátesszük a gyalult káposztát, sózzuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a zsülienre vágott nyers céklát. Addig pároljuk, hogy a cékla és a káposzta még roppanós maradjon. Ecettel, cukorral, borssal ízesítjük, egy kicsit összemelegítjük, hogy egyöntetűen szép bordó legyen.

Tanácsok:
Hűtőben napokig eláll.
Tehetünk bele almát is.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes céklasaláta » Sült céklasaláta » Céklasali » Céklasaláta
» Céklás-csokis piskóta » Orosz céklasaláta » Céklás joghurtturmix » Céklás húspogácsa
» Káposztasaláta 2 » Céklasaláta tormával » Almás-céklás saláta » Káposztasaláta gazdagon
» Céklás halsaláta » Almás céklasaláta másként. » Gyümölcsös céklasaláta » Vörös káposztasaláta


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.