Tutireceptek.hu fejléc

Céklás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
kb. fele mennyiségű cékla
1 fej hagyma
ecet, kókuszzsír
babérlevél, só, köménymag, xilit

Elkészítés:
A szálasra vágott hagymát a köménymaggal a zsíron megdinszteljük. Rátesszük a gyalult káposztát, sózzuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a zsülienre vágott nyers céklát. Addig pároljuk, hogy a cékla és a káposzta még roppanós maradjon. Ecettel, xilittel, borssal ízesítjük, egy kicsit összemelegítjük, hogy egyöntetűen szép bordó legyen.

Tanácsok:
Hűtőben napokig eláll.
Tehetünk bele almát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás fasírt » Céklasaláta tormával » Orosz céklasaláta » Sültcéklás savanyúkáposzta
» Almás káposztasaláta » Sült céklasaláta » Almás céklasaláta » Céklasaláta
» Gyümölcsös céklasaláta » Almás céklasaláta másként. » Diós-hagymás céklasaláta » Egyszerű céklasaláta
» Céklás húspogácsa » Rukkolás céklasaláta » Majonézes céklasaláta » Isteni káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.