Tutireceptek.hu fejléc

Céklás savanyú káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 cékla (25 dkg)
1,5 dl almalé
3 evőkanál mangóchutney (Ázsia-boltban kapható)
konzerv savanyú káposzta (lecsepegtetve kb. 35 dkg)

bors
1 csipet cukor

Elkészítés:
Meghámozzuk, leöblítjük és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül további 20 percig főzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 55 kcal
Szénhidráttartalom: 9 gramm
Zsírtartalom: o gramm

A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú répa leves » Texasi káposztasaláta » Céklás-diós saláta » Káposztás tarja
» Savanyú csirkezúza » Káposztás csiga » Kelkáposzta leves gazdagon » Pároltkáposzta máskép
» újévi káposzta leves » Savanyú malacleves » Diós-almás céklasaláta » Káposztás pogim
» Gomba savanyúság » Savanyú zöldbableves » Vörös káposzta almával » Savanyú bab csülökkel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.