Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csíkokra vágott húsosszalonna,sertés tarjaszeletek,
pecsenyefűszerkeverék,fokhagyma,lilahagyma,kaliforniai paprika,paradicsom.

Elkészítés:
A csíkokra vágott húsosszalonnát kipirítjuk,majd a visszamaradt zsíron a kiklopfolt tarjaszeleteket átsütjük.A húst pecsenyefűszerkeverékkel meghintjük (készíthetünk is fűszerkeveréket ő.kömény,fokhagymasó,p.paprika keverékéből),fokhagymával megtűzdeljük.Lilahagymát adunk hozzá félkarikára vágva,kaliforniai paprikát szintén félkarikára vágva,és paradicsomot cikkekre vágva,ezekkel is jól átpirítjuk.Főtt,cikkekre vágott burgonyát visszamaradt szalonnazsíron (vagy olajon) jól megpirítjuk,ezt tálaljuk köretként a hús mellé.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye roston » Cigánypecsenye II. » Cigánypecsenye másképp
» Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Búbos pulykamell » Pusztai báránysült
» Karalábés darálthús » Csirkemelles húspogácsa » Sajtos Virsli baconben » Húsos palacsinta
» Göngyölt darált hús » Sertéstokány » Göngyölt husi Zoli módra » Az egész család kedvence


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.