Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors

Elkészítés:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye » Virsli roston, burgonyával » Rostonsült padlizsán » Nagyidai cigánypecsenye
» Roston sült oldalas » Roston sült lazac » Banán roston sütve » Ors-féle cigánypecsenye
» Cigánypecsenye II. » Roston sütött szalonka » Lazac roston » Cigánypecsenye másképp
» Cigánypecsenye tarjából » Bárányérmék roston » Sajtos-tejfölös hús » Húsos ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.