Tutireceptek.hu fejléc

Citromos halfilé alufóliában currys burgonyával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
citrom
citrombors
kotányi halak fűszerkeverék
1,5 kg burgonya
curry
2 evőkanál liszt,
4-5 dl tej(vagy főzőtejszín)
10 dkg margarin

Elkészítés:
A halat kiolvadás után meglocsolom pár csepp citromlével majd bedörzsölöm egy kis citromborssal és egy evőkanál halak fűszerkeverékkel.
Étolajjal vékonyan kikent alufóliába tekerem és
előmelegített sütőben megsütöm. A sütés végén az alufóliát kinyitom és picit úgy pirítom.
Közben a burgonyát héjában félig megfőzöm, megpucolom, karikára vágom és egy tepsibe lerakom. Curryvel és egy pici halfűszerrel ízesített besamellel leöntöm és készresütöm.


A receptet beküldte: diorissimo88


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys krumpliragu » Diétás citromos túrótorta » Ananászos currys csirke » Szezámmagos halfilé
» Aranymakréla alufóliában » Citromos joghurt torta » Citromos süttyike » Citromos Mimóza szelet
» Citromos szelet 2 » Citromos Keksztorta » Citromos kagylósaláta » Citromos Varázs
» Halfilé joghurtköntösben » Rakott karaj burgonyával » Zöldséges halfilé » Citromos csirke.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.