Tutireceptek.hu fejléc

Cordon vert- Zöld szalag recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
: 4 szelet sertés/borjúcomb (kb. 60 dkg)
1 csokor petrezselyem
20 dkg márványsajt

a bundázáshoz: liszt
tojás
5 dkg mogyoró
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük majd minden szeletre éles, hegyes késsel egy mélyedést hasítunk bele zsebnek. A petrezselymet felaprítjuk, és az elmorzsolt sajttal összekeverjük, majd a zsebekbe beletöltjük. A zsebek széleit hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, nehogy a sajt sülés közben kifolyjon. A szeleteket besózzuk, majd lisztbe, tojásba, végül a durvára tört mogyoró és a felaprított petrezselyem keverékébe bundázzuk be. A forró vajban mindkét oldalán szép aranysárgára sütjük. Minden szeletet félbevágva hogy a töltelék jól látható legyen, salátával tálalunk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalagos farsangi fánk » Szalagos fánk Ági módra » Zeller cordon bleu » "Cordon Bleu"-palacsinta
» Szalagos fánk szerintem » Cordon Blue » Farsangi szalagos fánk » Cordon bleu csirkemell
» Szalagos fánk » Szalagosfánk » Szalagos Fánk 15db » Szalagárés krémes
» Szalagos fánk 2. » Ananászalagút » Szalagóriás » Márványsajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.