Tutireceptek.hu fejléc

Csalamádé 2. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 klg k'poszta
1 klg uborka
1 klg zöld paradicsom
1klg piros paprika
2 drb csipös+egy kanál so+3o-4odkg cukor
1 fél liter ecet
1 csomag befözöpor

Elkészítés:
A káposztát,uborkát,paradicsomot,piros paprikát ha nincsen nagyon jo a gogos is+a két drb.csipöst össze vágjuk,rátesszük a kanál sot ,cukrot és az ecetet+1 csomag befözö por vagy szalicil,,,az egésszet jol ossze kavarjuk többször s 1o-12 ora után üvegekbe rakjuk,nagyon finom savanyuság..

Tanácsok:
Ha valaki szereti hagymásan probálja ki igy is finom..Én még szoktam hozza tenni egy kanál mustár magot is...azért mert a zöldség roppanosabb marad..JO étvágyat hozzá..


A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csalamádé, II. » Csalamádé télire » Csalamádé, I. » Svéd uborka csalamádéval
» Egyszerű csalamádé » Csalamádé 5 » Finom csalamádé » Csalamádé
» Astoria saláta » Tojásos répasaláta » Gyors édes-savanyú saláta » Virsli saláta
» Tonhal-saláta » Hagymás tintahalsaláta » Majonézes rizssaláta » Cékla saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.