Tutireceptek.hu fejléc

Császárfánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
25 dkg vaj,
35 dkg liszt,
25 dkg cukor,
15 dkg mandula
1 csomag vaníliás cukor,
2 evőkanál. rum,
sütőpor.

Elkészítés:
25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag vaníliás cukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá.
Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk.
Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-sonkás tészta » Gőz bukta » Pórés rétes » Teljes kiőrlésű palacsinta
» Sonka kalácstésztában » Copfos egytál » Paleos kenyér » Zelleres sajtöntet tésztával
» Útifűmaghéjas kenyér » Spagetti alla Felhő » Gombás-tejszínes penne » Lángos mokuskalany módra
» Pofon egyszerű lángos » Pasta Carbonara » Egyszerű töltött lángos » Rakott mákostészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.