Tutireceptek.hu fejléc

Császárnő csirkéje recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csírkecomb
1 dl olaj
2 szál újhagyma
1 kk örölt gyömbér
2 dl szójaszósz
2 cl vermut,
2 dl húslé (v, 1 húsleves kocka)
1 EK cukor
15 dkg zölborsó


Elkészítés:
Az olajat forrositjuk meg, tegyük bele a hagymát,
és a gyömbért. Fonnyasszuk meg, adjuk hozzá a csirkét és süssük barnára. Öntsük le a vermuttal, és a húslével sózzuk,és a szojával, fedő alatt puhára pároljuk, Majd hozzá adjuk a zöldborsót, levét párologtassuk el rövidre és tálaljuk rizzsel.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos karfiolpúp » Tepsis rakott csirkemell... » Bassói aprópecsenye » Chilis gombás pecsenye
» Cipóban sült csülök II. » Csirkefasírt fóliában sütve » Borított sertésjava » Pulykamell Gellért módra
» Bárányrakottas » Csirkés-sonkás rizs » Rakott csirke 2 » Húspogácsa
» Tepsis csirkemell gombával » Egybesült fasírozott » Sajtos, sonkás zsebes hús » Zsiványpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.