Tutireceptek.hu fejléc

Cseh borsos sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10dkg sonka,2dkg vaj,6dkg párolt zoldborso,4tojás,60dkg sertéscomb,3ek liszt,5ek zsemlemorzsa,so,fehérbors,a sutéshez olaj

Elkészítés:
1.Az aprora felkockázott sonkát a felhevített vajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a borsot,ráontjuk a két elkevert tojást,és sozzuk,borsozzuk.Kevergetve rántottát sutunk,majd félrehuzzuk,és kihutjuk. 2.A hust 1cm vastagon felszeleteljuk,majd kiklopfoljuk és megsozzuk.A szeletek egyik felére tolteléket halmozunk.Osszehajtjuk,és a széleket osszeklopfoljuk vagy osszetuzzuk. 3.A megmaradt két tojást villával elkeverjuk.A megtoltott szeleteket a lisztbe,a tojásba majd a morzsába forgatjuk. 4.A felhevített olajban a panírozott hust kb.5perc alatt aranyszínure sutjuk.Fott burgonya illik hozzá.Citromkarikákkal díszíthetjuk.


A receptet beküldte: aniko lengyel

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós karajszelet » Sajtos-zöldborsós ropogós » Érlelt borsos szelet » Óvári sertésszelet
» Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós zúzapörkölt » Spagettis sertésszelet » Borsos csirke
» Zöldborsós vadkacsaragu » Tarhonyás borsós csirkemáj » Zőldborsós párizsiszelet » Zöldborsós nokedli
» Savanyú sertésszeletek » Zöldborsós tokány » Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsós csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.