Tutireceptek.hu fejléc

Cserépedényes recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5-6 szelet karajszelet
20 dkg angol szalonna
20 dkg füstölt sajt
2 fej hagyma
20 dkg kolbász
kechup
tejszin

Elkészítés:
A beáztatott cserépedénybe rétegesen rakom a
karajszeleteket, angolszalonnát, reszelt füs-
tölt sajtot, hagymát, kolbász karikákat.
Ezután nyakonöntöm kechupos tejszinnel.
Sütőbe rakom, kb. 1,5 óra alatt sül össze.

Hidegen-melegen is finom.

Tanácsok:
Lehet előzőleg a karajszeleteket leborsozva
pácolni egy kicsit.

KIváló reggelire.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: elluska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns keltál » Sertésborda spárgával » Rakott édes-káposzta » Chilis bab Shephard módra
» Színes zöldségek rétegezve » Sült, töltött padlizsán » Sonkás sült paprika » Rakott túrós galuska
» Tepsis burgonya 2. » Patiszonos szárnyasragu » Banános csirke édes lencsével » Csípős húspogácsa
» Székelykáposzta mifelénk » Körte rokforttal töltve » Zöldséges lasagne - másként » Zöldbabos burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.