Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyés parfé, tejszínnel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1,5 bögre főtt rizs,
1 evőkanál vaj,
1,5 bögre tej,
fél bögre cukor,
1 közepes cseresznyekonzerv,
1 csomag zselé.

Elkészítés:
Tegyük a rizst egy lábasba a vajjal, a tejjel és a cukorral, kavargatva lassan főzzük, míg krémes nem lesz.
Amikor kész, hűtsük le.
Készítsünk a porból és a cseresznye levéből zselét.
Annyi vizet adjunk hozzá, hogy körülbelül 1,5 bögrényi folyadékot kapjunk.
Mielőtt megdermedne, tegyük bele a cseresznyéket, az egészet tegyük a fagyasztóba, és hűtsük le.
Tálaláskor váltakozva adagoljunk rizses krém, illetve zselés rétegeket parfés poharakba.
Tejszínnel díszítsük!


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávéparfé » Cseresznyés-diós muffin » Kókuszos fehércsokiparfé » Cseresznyés pite kókusszal
» Cseresznyés pite » Csokitorta tejszínnel » Sárgabarack parfé » Kakaós-cseresznyés piskóta
» Csokis muffin tejszínnel » Cseresznyés (meggyes) süti » Cseresznyés tekercs » Rizottó tejszínnel
» Csokoládéparfé » Cseresznyés sztrapacska » Parfékockák » Cseresznyeszörbet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.