Tutireceptek.hu fejléc

Cserkész töltött burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 db közepes burgonya
20 dkg cserkészkolbász

a bundázáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk és egészben hagyva sós vízben nem túl puhára megfőzzük.Leszűrjük a közepüket hosszában átfúrjuk.Az üregekbe 1-1 kolbászdarabot bújtatunk.A burgonyákat bepanírozzuk és olajban ropogósra sütjük.
Azon forrón feltétként tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós burgonyafasírt » Csirkével töltött gomba » Tejfölös burgonya » Töltött kifli 2.
» Krémsajtos burgonyasaláta » Csőben sült burgonya » Mustáros töltött pecsenye » Tejfölös kapros újburgonya
» Zelleres burgonyapürépüré » Francia burgonya másképp » Zelleres burgonyapüré » Sajttal töltött borjúrolád
» Rakott tepsis burgonya » Gombás töltött tök » Almás töltött virsli » Töltött bárány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.