Tutireceptek.hu fejléc

Csicseriborsó póréhagymával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
15 dkg csicseriborsó
2 db póréhagyma
2 db paradicsompüré konzerv
2 ek olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint:
gyömbér
chili
tengeri só

Elkészítés:
Előző este áztassuk be a csicseriborsót. Másnap cseréljük ki a vizet, és lassan forraljuk fel. Egy lábasban két evőkanál olajon dinszteljük össze a felaprított hagymát, két gerezd fokhagymát, egy kis reszelt gyömbért, és két teáskanál chilit. Adjuk hozzá a felaprított póréhagymát, a leszűrt csicseriborsót és a paradicsompürét. Ízlés szerint adjunk hozzá sót, majd fedjük le, és közepes lángon főzzük még 20 percig. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriborsó krém » Csicseriborsó-püré » Csicseriborsóleves » Csirkés csicseriborsó
» Olasz csicseriborsó leves » Csicseriborsó saláta » Csicseriborsós finomság » Vadgalamb póréhagymával
» Csicseriborsós saksuka » Húsos csicseriborsó » Csicseriborsó fasírt » Csicseriborsós krumpliragu
» Sült csicseriborsó » Csicseriborsókrém » Majonézes csicseriborsó » Töltött paprika sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.