Tutireceptek.hu fejléc

Csicseriragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
20 dkg csicseriborsó
2 fej vöröshagyma
1 teáskanál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
4 dl tejszín
2 evőkanál liszt


Elkészítés:
A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk.Másnap az apróra vágott hagymával a csicserivel a fűszerekkel és annyi vízzel ami ellepi kuktában feltesszük főni.Ha megpuhult a ragu levéből vegyünk ki egy keveset majd adjuk hozzá a lisztet és a tejszínt amit simára keverünk.Öntsük a csicserire és újból forraljuk fel.
Galuskával,kifőtt tésztával fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ízes zöldborsó » Édes-csípős zöldségek » Zöldbabpaprikás » Mennyei csőben sült zöldbab
» Brokkoli kocka » Ételízesítő » Sörtésztában sült karfiol » Salátafõzelék
» Tökpörkölt » Gombaragu » Sült-zöldséges padlizsán » Parmigiana
» Gomba pasteda » Cukkini rakott » Sajtos karfiolpogácsa » Zöldségesfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.