Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
300 gr csicsóka

bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin

Elkészítés:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem.
Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.

Tanácsok:
Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.

Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrókrém zöldfűszerekkel » Nyúlsült zöldfűszerekkel » Szalámis puliszka sajttal » Lencsefasirt 2
» Tökrizotto parmezannal » Buzacsiras hamburger » Zabkorpás almáspite » Zabpelyhes palacsinta
» Zelleres zabpehelygolyó » Barnarizs-rakottas » Édes puliszka » Spenótos pulykafasírt
» Csicsókás keksz » Alma-sárgarépa saláta » Kukorica kása » Flap Jack


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.