Tutireceptek.hu fejléc

Csípős burgonyasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg félbevágott apró újburgonya,
25 dkg megtisztított, ferdén feldarabolt zöldbab

Öntet:
fél dl olívaolaj,
2 db kimagozott,
csíkokra vágott piros chili,
1 db összenyomott fokhagymagerezd,
1,5 dkg aprított friss koriander,
1 ek. vörösborecet,
fél tk. köménymag

Elkészítés:
A burgonyát 20 percig kis lángon megfőzzük, amíg éppen csak megpuhul, lecsepegetjük, félretesszük. A babot forró vízben blansírozzuk 2 percig, majd lecsepegtetjük és félretesszük.
Az öntet elkészítéséhez habverővel 2 percig keverjük az összes hozzávalót, míg össze nem áll, majd öntsük az összekevert burgonyára és babra. Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipős szendvics » Csípős savanyú leves » Mediterrán burgonyasaláta » Csípős omlett olivával
» Diétás burgonyasaláta » Burgonyasaláta háziasan » Mogyorós burgonyasaláta » Csípős sajtfasírt
» Csípős falusi kocsonya » Hagymás burgonyasaláta » Forralt bor (csípős ) » Zöldséges burgonyasaláta
» Csípős csirke nyárson » Csípős fokhagymás pecsenye » Csípős csirke » Csípős csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.