Tutireceptek.hu fejléc

Csirke kropp recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 jó tenyérnyi csirkebőr,
4 darab pulyka debreceni,
libazsír.

Elkészítés:
A debreceni kolbászokat megfőzöm, hűlni hagyom,,és a csirke bőrökbe tekerem. Egy tepsibe teszek egy deci vizet és 2 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a töltött csirkebőröket. Fóliával lefedve 10-15 percig párolom, majd a fóliát levéve ételünk megpirulásáig, időnként meglocsolva sütöm. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirketorta 2 » Mézes-diós csirkemell » Olaszos csirkemell » Római csirke
» Citromos csirke felsőcomb » Almába töltött csirkemell » Erzsi csirkemelle » Almás csirke fasírt
» Citromos csirkekrém leves » Egyszerű csirkesaláta » Libanoni csirke » Sárvári csirke
» Baconos-sajtos csirke » Csodacsirke » Paradicsomos csirkemell » Almás csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.