Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj illatos mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj (szív nélkül),
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér,
2-3 gerezd fokhagyma,
2 dl húsleves,
6 evőkanál szójaszósz,
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál olaj,
2 db csillagánizs,
1 csokor friss koriander

Elkészítés:
A csirkemájat megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A fölforrósított olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a frissen reszelt gyömbért, az összezúzott fokhagymagerezdeket, szójaszósszal, cukorral, csillagánizzsal fűszerezve, a húslevessel felöntve puhára pároljuk (kb. 20-25 perc).
A tűzről levéve megszórjuk apróra vágott, friss korianderrel.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: ditte32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jászsági csirkemáj » Csirkemáj almával » Csirkemáj grillsütőben » Csirkemáj pástétom
» Illatos töltött csirke » Csirkemájjal töltött cékla » Csirkemájas tarja. » Rakott csirkemáj
» A Lászlók csirkemájasa » Paradicsomos csirkemáj » Mártásban sült csirke » Csirkemájas csirkeszárny
» Csirkemájas csirketokány » Illatos csokikrém » Baconbe tekert csirkemáj » Zöldséges-rizses csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.