Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
-50 dkg csirkemáj
-80 dkg gomba
-2 tojás
-10 dkg sajt
-2-3 vöröshagyma
- tejföl
-majonéz, só, bors, paprika

Elkészítés:
A csirkemájból pörköltet készítünk. Amikor elkészült kiszedjük, összetörjük, visszatesszük a pörköltszaftba.
Gombát felszeleteljük és olajon megpároljuk.
Két tojást keményre főzzük.
Miután ezekkel elkészültünk jénai tálba lerakjuk a gombát, rá a csirkemájat, majd a felszeletelt tojást.
Az egészet leöntjük tejföl és majonéz keverékével, sajtot a tetejére reszeljük, sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas szelet » Csirkemájas csirkeszárny » Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemájas Palacsinta
» Csirkemájas metélt » Csirkemájas pástétom » Csirkemájas tarja. » Csirkemájas
» Csirkemájas csirketokány » Csirkemájas saláta » A Lászlók csirkemájasa » Csirkemájas rizotto
» Csirkemájas tarisznya » Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemájas finomság » Húsos zöldségtokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.