Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
40 dkg csiperke
5 dkg vaj
olívaolaj
3 evőkanál liszt
só, bors
2 babérlevél
3 teáskanál szárított lestyán
petrezselyem
2 dl tejszín
mustár

Elkészítés:
A gombát a vajon megpirítjuk.
A kettévágott combokat sós, borsos lisztben megforgatjuk, olívaolajon körbesütjük.
A hús áttesszük egy jánaiba, hozzáadjuk a gombát.
Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a babérlevelet, meghintjük lestyánnal és előmelegített sütőben 180 fokon 2 órát sütjük.
A húst kivesszük, a szafthoz tejszínt öntünk, mustárt adunk, s a gázon besűrítjük. Visszatesszük a csirkét és átmelegítjük.
Krumplipürével tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigány csirkés lecsó » Csirkés -Gombás batyu » Csirkés rakott tészta » Csípős pácolt csirkeszárny
» Lecsós csirkemell egytál » Fini egytál » Csirkés kenyérsaláta » Csirkés-gombás fussili
» Mexikói babos egytál » Csirkeszárny Orly módra » Csirkés penne » Ízletes csirkeszárny
» Csirkesaslik grillezőknek » Csirkés rizssaláta » Csirkemájas csirkeszárny » Gombás, csirkés lasagne


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.