Tutireceptek.hu fejléc

Csirkesalátával töltött alma lilahagymával recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
8 alma
2 db főtt vagy sült csirkemell ( előző ételünkből megmaradt )
1 db kefir
5 dkg sajt
2 ek majonéz
1 kis fél lila hagyma
fél citrom leve
só, fűszerkeverék

Elkészítés:
A kicsontozott csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk.
Az almát előkészítjük, mossuk, nem hámozzuk meg. Tetejükről levágunk egy kalapot.
Annyi almahúst vágjuk ki belőlük, hogy 1 cm-es fala maradjon.
3 dl vizet forralunk, beletesszük az almát és az almaforgácsot is.
Felforraljuk, majd azonnal leszűrjük.
A majonézt, reszelt sajtot, kefirt, a csirkemell csíkokat és a szeletelt vöröshagymát összekeverjük.
Felhasználásig hűtőszekrénybe tartjuk.
Ha az alma megszikkad, a forgácsot belekeverjük a majonézes salátába. Púposra töltjük az almákat.
Lehűtve tálaljuk


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött húsos kifli » Hússal tőltötthagyma » Töltöttkáposzta » Káposztával töltött dagadó
» Tojással töltött húslabdák » Töltött zsúrkenyér » Gombával töltött tojás » Tojással töltött karalábé
» Sült töltött zsömle » Dióval töltött alma » Csirkemájjal töltött cékla » Töltött alma
» Gombás töltött káposzta » Sült töltöttpaprika » Juhtúrós töltött krumpli » Galyasági töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.