Tutireceptek.hu fejléc

Csőben sült szűzpecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg szűzpecsenye
1 ek.olaj
50 dkg fehér káposzta
30 dkg sárgarépa
10 dkg krémsajt
2,5 dl tejszín
só, bors

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A káposztát és a sárgarépát,vékony csíkokra vágjuk sózzuk és állni hagyjuk.
Forró olajon elősütjük a húst, félretesszük és pecsenyelevében megpároljuk a répás káposztát. Apránként kevés vizet adva hozzá.
Kikent sütőtálba tesszük a zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket és leöntjük az előzőleg összekevert tejszínes krémsajttal. Közepes tűznél Kb.20-30 percig lefedve, majd fedetlenül átsütjük.


A receptet beküldte: andland


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült kelbimbó » Csőben sült burgonya » Csőben sült hús » Csőben sült kelvirág
» Csőben sült póré sonkával » Csőben sült milánói penne » Makaróni csőben sütve » Csőben sült tészta
» Csőbensült pulykamell » Szezámmagos szűzpecsenye » Csőben sült sertéstarja » Töltött szűzpecsenye
» Csőbensült rakott tészta » Csőben sült sajtos zeller » Angolzeller csőben » Zöldborsós szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.